Παλαιό Φάληρο: Γνώριμος των Αρχών ο 56χρονος που δολοφονήθηκε – Τι εξετάζεται

Ο 56χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και κατέληξε λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι αστυνομικοί αποσυνδέουν το περιστατικό της χθεσινής δολοφονικής επίθεσης με το αυτοκίνητο που είχε βρεθεί προ μερικών ημερών στο Παλαιό Φάληρο. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το συνδέουν με δράστη ληστείας σε τραπεζικό κατάστημα.

Γνώριμος των Αρχών

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 56χρονος που δολοφονήθηκε είχε απασχολήσει στο παρελθόν την ΕΛ.ΑΣ, καθώς τον Μάιο του 2023 είχε κατηγορηθεί για διακίνηση 700 γραμμαρίων κοκαΐνης με δύο ημεδαπούς συνεργούς του επίσης σεσημασμένους, που εκτός από υποθέσεις ναρκωτικών, έχουν κατηγορηθεί και για άλλα αδικήματα.

Επιπλέον, το 2004 ο 56χρονος είχε κατηγορηθεί για διακίνηση ενός κιλού ηρωίνης, ενώ συμμετείχε και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς μιας καφετέριας.

Από την Αστυνομία λένε πως υπάρχουν υπόνοιες ότι η δολοφονία του μπορεί να σχετίζεται με λαθρεμπόριο, χαρακτηρίζεται ωστόσο πολύ σοβαρή και έχει να κάνει και με το παρασκήνιο των αστυνομικών ερευνών.

Οι αστυνομικοί είναι πολύ προσεκτικοί και δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξιχνίαση της υπόθεσης.


Πηγή