Αποτελεί μια φοβερά υγιεινή και θρεπτική επιλογή που θα σας δροσίσει τους καλοκαιρινούς μήνες.
Υλικά
4 ώριμες μπανάνες
3/4 φλιτζάνι γιαούρτι
3 κουταλιές της σούπας μέλι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις βάζουμε σε ένα σφραγισμένο δοχείο στην κατάψυξη για δύο ώρες τουλάχιστον.
Προσθέστε τις κατεψυγμένες μπανάνες, το γιαούρτι και το μέλι σε ένα μίξερ.
Ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές και κρεμώδες μείγμα.
Σερβίρετε το παγωτό μπανάνα αμέσως. Μπορείτε να μεταφέρετε σε ένα σφραγισμένο δοχείο και φυλάξετε το στην κατάψυξη.
Πηγή