Ολυμπιακός: Ζόρια για τον Μπα, δεν χωράει στην ομάδα!

Ο Ολυμπιακός έχει μαζέψει πολλούς αμυντικούς και ο Μπα έχει αρχίσει να περισσεύει στα στόπερ!

Όταν ο Ολυμπιακός έκλεισε τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, η κατάσταση για τον Μπα ήταν σίγουρο ότι θα γίνει πολύ δύσκολη.

Δεν ήθελε και μεγάλη φαντασία για να αντιληφθεί κανείς πως θα έπεφτε στην 4η θέση της ιεραρχίας των κεντρικών αμυντικών.

Και πως θα είναι αρκετές οι φορές που δε θα ήταν δυνατόν να βρίσκεται καν στην αποστολή. Κάτι τέτοιο π.χ. συνέβη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη Super League 1.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», ο Ουσεϊνού Μπα δεν έχει παίξει λεπτό στα πλέι οφ και έχει μείνει στα 25 ματς που έχει γράψει έως τώρα στη σεζόν.

Δεν είναι μικρός ο αριθμός αλλά με τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σισέ στο ρόστερ δύσκολα θα βρεθεί ακόμα και στον πάγκο.

Βέβαια, το πιο πιθανό είναι ο Σισέ να αποχωρήσει με μεταγραφή μια και είναι, όπως έχει αναφέρει πολλάκις το Sportime, στα ραντάρ σοβαρών ομάδων.

Ο Μπα, ωστόσο, στα 27 του πλέον θέλει να βρίσκεται κάπου που θα είναι στις πρώτες επιλογές και να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του.

Αυτό στον Ολυμπιακό δύσκολα να το βρει ακόμα και την επόμενη σεζόν. Επομένως, το transfer request αν δεν έχει ήδη κατατεθεί, θα συμβεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.


Πηγή