Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς στη λίστα για την Εθνική Πορτογαλίας!

Ο Φερνάντο Σάντος φεύγει, ο Πέδρο Μαρτίνς έρχεται;

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς σίγουρα τόσα χρόνια στην Ελλάδα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, φτάνοντας τον Ολυμπιακό σε πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Πλέον φαίνεται ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών και μιλάμε για ονόματα που δύσκολα μπορεί να απαντήσεις αρνητικά.

Μία νέα πληροφορίες έχει… σκάσει πλέον για τον Πορτογάλο τεχνικό. Το κατά πόσο θα γίνει πραγματικότητα ή αν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα είναι άλλο ζήτημα.

Η επιθυμία πάντως λέγεται (από τις πληροφορίες) πως υπάρχει, τουλάχιστον από τη μία πλευρά.

Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας αναμένεται να κλείσει ένα μεγάλο και άκρως επιτυχημένο κύκλο με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο μετά το Μουντιάλ του Κατάρ. Η διοργάνωση μάλιστα είναι πιθανό να είναι και η τελευταία του Κριστιάνο Ρονάλντο (με αυτόν ποτέ δεν ξέρεις βέβαια).

Οι πορτογάλοι έχουν αρχίσει να επεξεργάζονται σχέδια επόμενης μέρας μέσα από μια πλούσια λίστα τεχνικών μια και τα τελευταία χρόνια η χώρα βγάζει και πολλούς και καλούς.

Μέσα, λοιπόν, σε αυτή τη λίστα λέγεται στην Πορτογαλία πως είναι και ο Πέδρο Μαρτίνς. Λογικό και επόμενο. Από την στιγμή που και φέτος οδηγεί τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, άσχετα με τις όποιες ενστάσεις υπάρχουν για εμφανίσεις.

Οι εκτός Ελλάδας το αποτέλεσμα κοιτούν. Οι δυσκολίες φυσικά πολλές. Ο Πέδρο Μαρτίνς πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ενώ είναι γνωστό σε όλους πως τον πάγκο των πρωταθλητών θα τον άφηνε μόνο για την πρόκληση της Premier League.

Όλα αυτά φυσικά για μετά το Μουντιάλ, που αναμένεται να είναι και το τέλος του Φερνάντο Σάντος στην Πορτογαλία.


Πηγή