Ολυμπιακός: Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά είναι ακόμα ένα πρόβλημα

Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα και με τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά και τα… θέλω του.

Πολλά τα προβλήματα που έχει μαζέψει ο Ολυμπιακός, με την ομάδα να δείχνει και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ότι δεν είναι καλά.

Ένα από αυτά είναι ακόμα και ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ο οποίος είχε αξιώσει εδώ και καιρό ακρόαση από τον κόουτς. Οι δυο τους είχαν αρκετή ώρα συζήτηση πρόσφατα.

Όλη την εβδομάδα τον δοκίμαζε στο αριστερό «φτερό». Ήθελε να είναι μία από τις εκπλήξεις στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Στην τελευταία προπόνηση με δίτερμα ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά έμεινε εντελώς εκτός. Άλλαξε γνώμη ο Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», δεν άρεσε στον 21χρονο Γάλλο, ούτε σε κάποιους από τους ανθρώπους που ήρθαν στη Λεωφόρο για τσεκαρίσματα παικτών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο άλλοτε παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι από τους παίκτες που παραμένει υπό επιτήρηση από τα μεγάλα clubs. Ο ερχομός του στον Ολυμπιακό έχει περάσει στη μανατζερική πιάτσα ως «μια στάση εδώ». Μόνο που για την ώρα δεν παίρνει λεπτά συμμετοχής.

Ας ήταν βέβαια αυτό το πρόβλημα του Πέδρο Μαρτίνς την δεδομένη στιγμή. Δεν παύει όμως να είναι κι αυτό στη λίστα. Βλέπετε, ο άλλοτε ο νεαρός μέσος είναι από αυτούς που γυάλισαν στον ίδιο τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ήταν που έδωσε το τελικό «οκ».


Πηγή