Ολυμπιακός: Η περίεργη στασιμότητα με τον Καμπελά! Γιατί συμβαίνει αυτό;

Ο Ολυμπιακός δείχνει σίγουρα μία στασιμότητα στην περίπτωση του Καμπελά!

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός το είχε προχωρήσει πολύ το θέμα με τον Ρεμί Καμπελά. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ο Γάλλος μεσοεπιθετικός να αρνηθεί δύο προτάσεις που έφτασαν από πρωταθλήματα μη ευρωπαϊκά.

Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, παρατηρείται μια αξιοπερίεργη στασιμότητα. Φταίει ο Γάλλος; Ο Ολυμπιακός έχει πατήσει φρένο για να τσεκάρει μήπως κάνουν στον Μαρτίνς κάποιες άλλες περιπτώσεις στην ίδια θέση; Θα δείξει το μέλλον.

Πάντως, από εκεί που ο Ολυμπιακός ήταν το γκραν φαβορί για να υπογράψει τον 32χρονος άσο και να τον φέρει στη Super League 1, τώρα αφήνει το δρόμο ανοικτό και για άλλα κλαμπ.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», ο Καμπελά είναι η αλήθεια πως θα έριχνε το κασέ για να έρθει στην Ελλάδα αλλά αν στραβώσει τελικά το ζήτημα με τους πρωταθλητές Ελλάδας υπάρχει η αίσθηση πως μπορεί να βρει μεγάλη πρόταση.

Όχι από την Σεντ Ετιέν ή την Μονπελιέ αλλά ενδιαφερόμενοι υπάρχουν. Συν του ότι, αν έχει προχωρήσει το καλοκαίρι και δεν έχει βρει ομάδα, οι προαναφερθέντες σύλλογοι θα την κάνουν ξανά την προσπάθειά τους. Λέει η λογική.


Πηγή