Ολυμπιακός: Χοντρό παιχνίδι με Σισέ – Τους φαίνονται πολλά τα λεφτά!

Ο Ολυμπιακός θέλει συγκεκριμένα λεφτά για τον Σισέ και δεν θα πέσει εύκολα από τις απαιτήσεις του.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ αποτελεί ίσως τον Νο1 παίκτη αυτή τη στιγμή που έχει ο Ολυμπιακός όσον αφορά το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Ναι, ναι πάνω και από τον Αγκιμπού Καμαρά.

Τα έχουμε ξαναγράψει, η κατάκτηση του Copa Africa με τη Σενεγάλη, οι εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό και γενικά τα χαρακτηριστικά του, τον καθιστούν target.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει τον πήχη στα 12-15 εκατομμύρια ευρώ, απαιτήσεις που προς το παρόν κρίνονται μεγάλες από τις ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους.

Γνωστό το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε αλλά θα πρέπει να θεωρείται δύσκολο οι Τούρκοι να δώσουν 10 plus εκατομμύρια ευρώ.

Η Λιλ τον έχει ψηλά στη λίστα της αλλά και οι Γάλλοι προς το παρόν δε φαίνεται να ενθουσιάζονται με την ιδέα να δώσουν τόσα χρήματα, άσχετα αν βάλουν στα ταμεία τους 50-60 εκατομμύρια από την πώληση του Μπότμαν.

Βέβαια, τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι Απρίλιος και μέχρι το καλοκαίρι πολλά γίνονται. Παιχνίδι, πάντως, γίνεται και η Premier League δε θα πρέπει να αποκλειστεί να μπει σε αυτό.


Πηγή