Οικονόμου σε Τσίπρα: Άραγε θα τολμήσει να κοιτάξει στα μάτια τους άντρες του Λιμενικού;

Επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή τα όσα ανέφερε ο διασώστης και ακτιβιστής Ιάσων Αποστολόπουλος κατά του Λιμενικού κατηγορώντας πως «πετά τους μετανάστες πάλι στη θάλασσα», υπό την παρουσία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου.

«Μια μέρα μετά την αποκάλυψη της σκαιάς κατασυκοφάντησης του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος και της Ελλάδας, υπό τη συμπαράσταση και κάλυψη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κούλογλου – μια μέρα μετά τη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ για το αν επισήμως αποδέχεται και επικροτεί το άγος αυτό, ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται σήμερα τη Ρόδο και τη Σύμη», αναφέρει ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη συνέχεια αναρωτήθηκε εάν ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει θα τολμήσει «να κοιτάξει στο πρόσωπο τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος», ρωτώντας τους όπως σημειώνει εάν «διαπράττουν εγκλήματα στο Αιγαίο», εάν «αντί να διασώζουν ανθρώπους στη θάλασσα, πετούν τους ανθρώπους στη θάλασσα», εάν «τους παρατάνε στην ανοιχτή θάλασσα, χωρίς τροφή, νερό ή οποιοδήποτε μέσο για να καλέσουν σε βοήθεια»;


cnn.gr