Οικονόμου: Δεν αποκλείεται «debate» Μητσοτάκη – Τσίπρα – Τι είπε για Κοκλώνη, Νικολάου και Σπυράκη

Στο ενδεχόμενο διεξαγωγής debate ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και σε κρίσιμες οικονομικές υποθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου το πρωί της Παρασκευής (24/2).

Ειδικότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, μία ημέρα μετά το debate ανάμεσα σε εκείνον και την εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, ερωτηθείς ποιος κέρδισε από την τηλεοπτική αυτή μάχη, δήλωσε πως «ελπίζω να δώσαμε στον κόσμο χτες τη δυνατότητα να βγάλει τα συμπεράσματά του. Νομίζω πως μπορεί γίνει πιο ενδιαφέρουσα η συζήτηση αυτή. Ήταν πολιτισμένη κουβέντα και εκείνο που μου έλειψε ήταν η δυνατότητα στην απάντηση που έδινε ο καθένας να έχεις ένα σχολιασμό, μια παραπάνω ερώτηση για να μπορούν να κρίνουν και οι τηλεθεατές τα όσα λέει ο καθένας».

Μετά την ολοκλήρωση του debate ανάμεσα στους δύο εκπροσώπους τύπου, ανοιχτό παραμένο το ερώτημα εάν πρόκειται να πραγματοποιηθεί αντίστοιχη «τηλεμαχία» ανάμεσα στους αρχηγούς των δύο κομμάτων, Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα. Για το ενδεχόμενο αυτό, ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε:


cnn.gr