Ο Πινόκιο στο The Mall Athens: Τα τεράστια, τρισδιάστατα εκθέματα που θα σας «μαγέψουν»!

Το Πάσχα είναι αναμφίβολα η ιδανική εποχή για όλες τις μαμάδες, που δεν βλέπουν την ώρα να περάσουν χρόνο με τα μικρά τους. Είναι η περίοδος που τα σχολεία είναι κλειστά, η μέρα «μεγαλώνει» και οι βόλτες δεν έχουν τελειωμό. Με λίγα λόγια, είναι η ιδανική ευκαιρία να απολαύσουμε ποιοτικές και διασκεδαστικές στιγμές με τα παιδιά μας.

Μπορεί, συνήθως, οι πασχαλινές διακοπές να είναι άμεσα συνδεδεμένες με μία απόδραση στην εξοχή ή ένα πικ-νικ στο πάρκο της γειτονιάς, ωστόσο, το φετινό Πάσχα -ακόμη και για εμάς που δεν καταφέραμε να φύγουμε μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης- υπάρχει μία εμπειρία που δεν συγκρίνεται με κάποια άλλη και αξίζει να βιώσουμε μαζί με τα παιδιά μας. Διότι θα μας εισάγει από την πρώτη στιγμή σε έναν μαγικό και παραμυθένιο κόσμο.

Βλέπεις, φέτος το Πάσχα και μέχρι τις 30 Απριλίου, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον αγαπημένο ξύλινο ήρωα, μικρών και μεγάλων, τον ήρωα με τη μεγάλη μύτη από το κλασικό λογοτεχνικό αριστούργημα του Ιταλού συγγραφέα Carlo Collodi, το οποίο εκδόθηκε το μακρινό 1883. Ο λόγος, φυσικά, για τον Πινόκιο, που μεγάλωσε γενιές και γενιές και ήρθε στο The Mall Athens, μέσα από μία μοναδική έκθεση.


cnn.gr