Ο Bruce Willis εμφανίστηκε δημόσια μετά την είδηση της επιδείνωσης της υγείας του

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως η κατάσταση υγείας του Bruce Willis επιδεινώθηκε ραγδαία, καθώς διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια.

Σε κοινή ανακοίνωσή της η οικογένεια του ηθοποιού έγραψε πριν λίγες ημέρες: «Η FTD είναι μια σκληρή ασθένεια, που πολλοί από εμάς δεν έχουμε ακούσει ποτέ, αλλά μπορεί να χτυπήσει τον καθένα. Για άτομα κάτω των 60 ετών, είναι η πιο κοινή μορφή άνοιας και καθώς μπορεί να περάσουν χρόνια μέχρι να διαγνωστεί, είναι πιθανότατα πιο κοινή από όσο νομίζουμε. Σήμερα δεν υπάρχει θεραπεία, αλλά αυτό ελπίζουμε να αλλάξει στο μέλλον. Καθώς η κατάσταση του Bruce εξελίσσεται, ελπίζουμε ότι η δημοσιότητα που θα δοθεί θα εστιάσει στο να ρίξει ένα φως σε αυτή την πάθηση για την οποία χρειαζόμαστε περισσότερη ενημέρωση και έρευνα».

Πριν δύο ημέρες, η σύζυγος του Bruce Willis, Emma Heming, μοιράστηκε την πρώτη ανάρτηση μετά την τελευταία διάγνωση των γιατρών.

Η Emma Heming ευχαρίστησε μία ειδικό που ασχολείται με το ζήτημα της φροντίδας ατόμων με άνοια για τη συμβολή της στην οικογένειά της.

«Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να δουλέψω με την Teepa Snow, που με έχει βοηθήσει να προσθέσω στην εργαλειοθήκη μου για την άνοια. Είναι αγαπητή, συμπονετική και καταρτισμένη πρωτοπόρος σε αυτό τον χώρο, η οποία κατευθύνεται με απόλυτη ενσυναίσθηση. Είναι ένα δώρο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο Bruce Willis εθέαθη στην πρώτη του δημόσια έξοδο, μετά την είδηση ότι διαγνώστηκε με άνοια και φάνηκε να είναι μπερδεμένος με τους παπαράτσι που συνάντησε στον δρόμο.

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι ο 67χρονος σταρ του «Die Hard» έπινε καφέ με δύο φίλους του στη Σάντα Μόνικα και έδειχνε σαστισμένος με τους φωτογράφους που τον είχαν εντοπίσει να κατεβαίνει το πεζοδρόμιο. Οι φίλοι του «λειτούργησαν σαν ανθρώπινη ασπίδα και προσπάθησαν να τον κρύψουν όσο καλύτερα μπορούσαν» γράφει το άρθρο.

govastileto.gr