Ντάνι Άλβες: «Θα έδινα πολλά λεφτά για τον Μπαπέ, αλλά όχι για τον Χάαλαντ»

Ξεκάθαρος ήταν στο ερώτημα «Μπαπέ ή Χάαλαντ» ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος τόνισε πως θα έβαζε βαθιά το χέρι στην τσέπη μόνο για την περίπτωση του Γάλλου!

Μπαπέ ή Χάαλαντ, Χάαλαντ ή Μπαπέ; Οι δυο τους φαίνεται πως θα βάλουν σε γερό δίλλημα τον ποδοσφαιρικό κόσμο για τον τίτλο του κορυφαίου μέσα στα επόμενα χρόνια, όμως για τον Ντάνι Άλβες η απάντηση είναι ήδη ξεκάθαρη!

Τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα… ορέγεται τον Νορβηγό σταρ της Ντόρτμουντ, ο Βραζιλιάνος δεν φάνηκε να συμβαδίζει με τις απόψεις του κλαμπ και αντ΄αυτού έδωσε τη δική του ψήφο στον ταχύτατο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως άλλωστε παραδέχθηκε, εάν ήταν στο χέρι του θα πλήρωνε όσο – όσο για τις υπηρεσίες του Μπαπέ, όχι όμως και για τις αντίστοιχες του Χάαλαντ!

«Δεν θα τα έδινα όλα για τον Χάαλαντ. Ειλικρινά δεν θα έδινα πολλά λεφτά για αυτόν. Για τον Μπαπέ ναι, για τον Χάαλαντ όχι. Δεν είμαι τεχνικός διευθυντής, αλλά θα στοιχημάτιζα στον Μπαπέ. Φαίνεται πιο ολοκληρωμένος σε κάθε τομέα.

Αν κάνεις μια μεγάλη επένδυση, πρέπει να την κάνεις για τους καλύτερους. Εάν εξαρτιόταν από μένα, θα επέλεγα τον Μπαπέ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός.

gazzetta.gr


Πηγή