Νίκος Ανδρουλάκης: «Οι πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στους ικέτες των ψήφων της Χρυσής Αυγής & σε αυτούς που έχουν στήσει παρακράτος κατά της δημοκρατίας»

Χθες ο κ. Ανδρουλάκης έκανε ένα γεύμα στο χωριό Ροδιά στο Ηράκλειο, με γνωστούς, φίλους και δημοσιογράφους. Ο κ. Ανδρουλάκης ήταν χαλαρός και ευδιάθετος, με την μητέρα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να είναι ιδιαίτερα συγκινημένη.

Η προσέλευση του κόσμου στο παρόν εκλογικό κέντρο διεξήχθη κανονικά.

«Θα είναι μία ωραία μέρα σήμερα – Ο κόσμος επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ» – Ο μπαμπάς του Νίκου Ανδρουλάκη, Μαρίνος στο MEGA

Ο μπαμπάς του Νίκου Ανδρουλάκη μίλησε στο MEGA για την εκλογική διαδικασία.

«Είναι μία ωραία μέρα σήμερα, πιστεύω θα υπάρχει καλό αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ, ο κόσμος επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ, φάνηκε από τις συγκεντρώσεις και τιμούν τα καλά χρόνια του ΠΑΣΟΚ», είπε αρχικά.

«Είμαι από το Αρκαλοχώρι, το χωριό αυτό έβγαλε τον πρώτο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το 1974, τον κ. Ψαράκη. Η ρίζα του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό το χωριό και πιστεύω να ξαναγίνει. Είναι ένα μεγάλο χωριό, δυστυχώς έπαθε μεγάλη ζημιά με τους σεισμούς. Είδατε ψηφίζουν στα κοντέινερ οι άνθρωποι, οι μαθητές κάνουν μάθημα στα κοντέινερ. Πιστεύω ότι και το αποτέλεσμα θα είναι καλό και ο Νίκος θα βοηθήσει να ξαναφτιαχτεί αυτή η περιοχή, η οποία ήταν μία παραγωγική περιοχή. Ο Νίκος κάνει μία μεγάλη προσπάθεια, είναι ικανός και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Ο κόσμος μαζεύεται, οι νέοι είναι δίπλα του, είναι σοβαρά παιδιά και είναι μια νέα σελίδα για το ΠΑΣΟΚ», συμπλήρωσε ο κ. Μαρίνος Ανδρουλάκη.

Εκλογές 2023: Ψήφισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης

Τι δήλωσε μετά την ψήφο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε δηλώσεις μετά την ψήφο.

«Και τώρα ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε ελλην. με ελπίδα και αισιοδοξία να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που κάνουμε, και δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος. Που θα μειώσει τις ανισότητες, με δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία, με ίσες ευκαιρίες για όλα τα ελληνόπουλα. Και βέβαια μία βιώσιμη ανάπτυξη που θα σέβεται τον άνθρωπο»,

»Τους καλώ να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα, στη διχόνοια, να γυρίσουν την πλάτη σε όσους περιφρονούν τα πραγματικά προβλήματα, σε όσους τα κάνουν όλα για την εξουσία. Είναι ικανοί να γίνουν ικέτες των ψήφων της Χρυσής Αυγής και από την άλλη να στήσουν ένα παρακράτος εις βάρος της δημοκρατίας και του ελληνικού λαού. Σήμερα ήρθα εδώ στον τόπο καταγωγής μου να ασκήσω τα εκλογικά μου δικαιώματα, στο Αρκαλοχώρι για να υπογραμμίσω ποιο ήταν το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη. Ήταν ένα περίβλημα του χάους και του πλατειασμού και αυτό αποδεικνύεται από το ότι δυο χρόνια μετά τον του σεισμό οι πολίτες του Αρκαλοχωρίου συνεχίζουν να ζουν κάτω από δραματικές συνθήκες στα κοντέινερ»,

»Γι΄αυτό ελληνικέ λαέ σου αξίζουν ακόμη περισσότερα και είμαστε εδώ στη νέα αυτή προσπάθεια να σου τα προσφέρουμε», ανέφερε στο μήνυμά του ο Νίκος Ανδρουλάκης.


Πηγή