Νίκαια: Ώρες αγωνίας για τους φίλους του Θοδωρή – «Ένιωσε ότι τον πρόδωσε η γυναίκα της ζωής του»

Μίλησε γεμάτη αγωνία για τον αγαπημένο της φίλο και τα όσα λέει, συγκινούν.

«Μοιραζόμασταν σχεδόν τα πάντα για τη ζωή μας. Είναι ένα παλικάρι από τα πιο ευαίσθητα που έχω γνωρίσει. Φιλόζωο παιδί, που από μικρός είχε όνειρο ζωής να επιστρέψει στο χωριό, να ανοίξει μία μεγάλη φάρμα με ζώα και να ασχοληθεί με αυτό. Πέρασε από το σπίτι μου εκείνη την ημέρα. Ήταν σε άσχημη κατάσταση μετά από μία ερωτική απογοήτευση που μου είπε ότι είχε. Τον βοήθησα όπως μπορούσα, έφυγε και από τότε δεν τον ξαναείδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεγάλη επιρροή φαίνεται να είχε πάνω στον αγνοούμενο και μία γυναίκα, μία συνάδελφός του, με την οποία διατηρούσαν σχέση.

«Τον πρώτο καιρό μου εξέφραζε την αγάπη και τον έρωτά του για εκείνη την κοπέλα, ωστόσο όταν γνωστοποιήθηκε αυτή η σχέση, κάποιος από το δικό της περιβάλλον τον χτύπησε πολύ άσχημα και του πήρε όλα τα χρήματα που είχε μαζέψει από τη μεταφορική που δούλευε. Ξέρω ότι ήταν μία κοπέλα από τη δουλειά του, που ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της. Μου έλεγε πως ίσως να είναι και η γυναίκα της ζωής του. Είχε βρει καταφύγιο σ’ εκείνη. Είχε ανέβει πολύ ψυχολογικά και τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά για εκείνον», πρόσθεσε.

Θέλησε να του απευθύνει μία έκκληση στην περίπτωση που είναι κάπου και ακούει.

«Εάν μας ακούει, θέλω να ξέρει ότι τον αγαπάμε πάρα πολύ και να μη φοβάται, γιατί είμαστε όλοι δίπλα του. Δε θα το αφήσουμε έτσι, θα τον ψάχνουμε, μέχρι να μάθουμε τι του συνέβη».


Πηγή