Νέες έρευνες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τον 52χρονο πατέρα-βιαστή της Καβάλας

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 52χρονος από την κοινότητα Ερατεινή του Δήμου Νέστου Καβάλας,ο οποίος κατηγορείται για τον επί σειρά ετών βιασμό της 26χρονης κόρης του που πάσχει από νοητική υστέρηση.

Ο δράστης κατά την απολογία του φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη του αλλά ισχυρίστηκε προκλητικά στους αξιωματικούς της αστυνομίας πως «εκείνη ήταν που τον προκαλούσε»! Έναν ισχυρισμό που αναφέρεται στην περίοδο που η κόρη του ήταν μόλις 8 ετών, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες για τον αρχικό βιασμό της.
Ο ίδιος, που βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού και των ασελγών πράξεων μεταξύ συγγενικών προσώπων, δεν ζήτησε δικηγόρο και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης. Όπως είχε καταθέσει στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Καβάλας στο αρχικό στάδιο της έρευνας, βίαζε την κόρη του για 18 χρόνια και είχε μάλιστα αποκτήσει μαζί της και δύο παιδιά.

Το χρονικό της φρίκης στην Καβάλα

Η 26χρονη κοπέλα βίωνε τη φρίκη στα χέρια του πατέρα της από τότε που ήταν οκτώ ετών. Η 26χρονη που βιαζόταν επί 18 χρόνια έχει δύο παιδιά, ενώ ήδη έχουν παραγγελθεί εξετάσεις γενετικού υλικού για να διαπιστωθεί εάν τα δύο παιδιά (ενός και επτά ετών) είναι του 52χρονου πατέρα της, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η σύζυγος του δράστη και μητέρα εννιά παιδιών κακοποιούνταν συστηματικά από τον 52χρονο. Ο άντρας φαίνεται ότι χτυπούσε συστηματικά την 44χρονη σύζυγό του, ενώ στο σπίτι υπήρχε καθεστώς τρόμου με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια να μη μιλάει κανείς μέσα από την οικογένεια για τον 52χρονο.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελίες στο Αστυνομικό Τμήμα Νέστου για ενδοοικογενειακή βία, μέχρι που προέκυψαν στοιχεία και ο Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 52χρονου για τον βιασμό της 26χρονης κόρης του.

Η 26χρονη κόρη του που έπεσε θύμα βιασμού αντιμετωπίζει πρόβλημα νοητικής στέρησης. Οι εργαστηριακές εξετάσεις θα δείξουν εάν ο 52χρονος κακοποίησε τις δύο άλλες κόρες του, ηλικίας 20 και 23 ετών.

Τα έξι ανήλικα παιδιά της οικογένειας εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Θράκης για να διαπιστωθεί εάν έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο. Επίσης, με τη βοήθεια ψυχολόγων και παιδοψυχολόγων θα δώσουν κατάθεση όλα τα παιδιά της οικογένειας.

vradini.gr


agrinio24.gr