Νέα Ιωνία: Αντιμέτωποι με τρεις διαρρήκτες μέσα στο σπίτι τους βρέθηκε ένα ζευγάρι

«Ήταν κλάσματα δευτερολέπτου, ανοίγουμε και βλέπουμε τρία άτομα να ορμάνε επάνω μας».

Σκηνές βγαλμένες από θρίλερ εξιστορούν αποκλειστικά στην κάμερα του MEGA ο 85χρονος και η 54χρονη γυναίκα του που ήρθαν αντιμέτωποι με τρεις κακοποιούς μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Ιωνία.

Απείλησαν ότι θα κόψουν με ψαλίδι το δάχτυλο της γυναίκας

Τους αιφνιδίασαν και τους απείλησαν με ένα σφυρί και ένα ψαλίδι.

«Πήραν ένα ψαλίδι να μου κόψουν το δάχτυλο για να τους πω που είναι τα χρήματα. Είμαι ψυχολογικά πολύ χάλια δεν μπορώ να συνέλθω».

Οι αδίστακτοι διαρρήκτες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορώντας γάντια απειλούσαν συνεχώς το ζευγάρι να μην φωνάξει και να τους πει που έχουν χρήματα. Απομόνωσαν την γυναίκα σε ένα δωμάτιο και ξεκίνησαν να ψάχνουν μανιωδώς για πολύτιμα αντικείμενα.

«Με απειλήσανε με σφυρί και με χτυπήσανε με σφυρί εδώ και εδώ με χτυπήσανε με κλωτσιά. Με ακινητοποιήσαν εκεί κάτω, και μου βουλώσανε το στόμα μου κλείνανε το στόμα είχανε και γάντια να μην φωνάξω».

Μπήκαν από την ταράτσα

Οι τρείς αδίστακτοι κακοποιοί έφτασαν στον έβδομο όροφο της πολυκατοικίας από την ταράτσα. Από την πόρτα μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα όπου βρισκόντουσαν οι δύο ιδιοκτήτες.

Οι δράστες απέσπασαν, χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα αλλά και ένα αεροβόλο πιστόλι. Μόλις βρήκαν την λεία τους τράπηκαν σε φυγή. Το ζευγάρι ειδοποίησε έντρομο την αστυνομία και έφυγε από το σπίτι.

Οι δράστες άνοιξαν όλα τα ντουλάπια και τα συρτάρια πετώντας έξω τα πράγματα μπαίνοντας σε όλα τα δωμάτια. Αναποδογύρισαν καναπέδες, έψαξαν κάθε γωνιά του σπιτιού.

«Έχω φοβηθεί πάρα πολύ, πάρα πολύ γιατί ο τρόπος που μπήκαν δεν περίμενα να μπουν στον έβδομο όροφο, πώς τα καταφέρανε και μπήκανε ήταν το παράθυρο τρία δάχτυλα ανοιχτό».

Οι διαρρήκτες παραμένουν άφαντοι και η αναζήτησή τους συνεχίζεται.


Πηγή