Νέα Δημοκρατία: «Εκπέμπουμε Missing Alert» για τον κ. Τσίπρα

«Αφωνία» καταλογίζει η Νέα Δημοκρατία στον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση του Χρήστου Καλογρίτσα και τα SMS που φέρεται να αντάλλαξε με τον Νίκο Παππά. Με σκωπτική διάθεση η ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά: «εκπέμπουμε Missing Alert για τον κ. Τσίπρα. Ελπίζουμε να βρεθεί γρήγορα για να απαντήσει στα ερωτήματα που δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε».

Η ΝΔ ρωτά τον Αλέξη Τσίπρα αν «όσα καταγγέλλονται σχετικά με το κόμμα του και τον στενότερο συνεργάτη του ήταν εν γνώσει του ή όχι; Γίνονταν υπό την καθοδήγησή του ή όχι; Αν είναι ψευδή και συκοφαντικά γιατί δεν έχει μηνύσει τον κ. Καλογρίτσα που χρόνια τώρα λέει τα ίδια, εξειδικεύοντάς τα τις τελευταίες μέρες, δημοσιοποιώντας sms, και μιλώντας για «τόμο» νέων sms;».

«Ποια ήταν η σχέση του ίδιου του κ. Τσίπρα με τον Mr. Offshore, κ. Αρτεμίου, που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου, έκανε ραντεβού με ΠαππάΚαλογρίτσα, ζητούσε ασφάλεια για να μεταφέρει βαλίτσες και προοριζόταν για το 16% αδιαίρετο μαζί με το 35% Καλογρίτσα στο Syriza channel, βάσει των καταγγελιών και των μηνυμάτων που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την πλευρά Καλογρίτσα; Είναι ο ίδιος που έχει φωτογραφηθεί με τσάντες έξω από το Μαξίμου και συνταξίδευε με τον κ. Παππά στη Βενεζουέλα. Και είναι ο ίδιος που είχε εκπρόσωπο της εταιρείας του στην Ελλάδα τον κ. Πετσίτη, ο οποίος επίσης μπαινόβγαινε τότε στο Μαξίμου».


cnn.gr