Νατάσα Πέτρου: «Χάθηκε τόσος κόσμος και όλα αυτά δεν γυρνάνε» – Η μαρτυρία επιβάτη

Η Νατάσα Πέτρου αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών λέγοντας πως δεν θα ξεπεράσει ποτέ τις στιγμές που έζησε.

«Ήταν εφιάλτης αυτό που ζήσαμε και δεν νομίζω μνα το ξεπεράσουμε ποτέ. Εγώ ήμουν με το αγόρι μου στο τέταρτο βαγόνι. Είχαμε καθυστέρηση στο Παλιοφάρσαλα και μετά από 40 λεπτά ξεκινήσαμε. Μετά από λίγο έγινε η σύγκρουση. Δεν θυμάμαι τα λεπτά πριν από αυτό, θυμάμαι μόνο το μπαμ. Στην αρχή, νομίζαμε πως κάτι έπαθε το τρένο, έσπασαν τα τζάμια, άρχισαν όλοι να φωνάζουν, μετά μας είπαν πως υπάρχει φωτιά και βγήκαμε όλοι έξω».

Η Νατάσα είχε δει τα δίδυμα κορίτσια το μοιραίο βράδυ λίγο πριν την σύγκρουση.

«Τα δίδυμα κορίτσια τα άκουσα όταν ανέβηκαν και δεν είχε να καθίσουν όλες μαζί. Έτσι, είπαν να πάνε να κάτσουν στο κυλικείο μέχρι τη Λάρισα, που θα κατέβει κόσμος, και να μεταφερθούν μετά. Άφησαν τα πράγματα τους σε εμάς για να μην τα κουβαλάνε. Το πρωί είδα στη τηλεόραση πως ήταν αυτά τα κορίτσια. Είναι τραγικό γιατί θα μπορούσαν να είμαι εγώ στη θέση τους».

Η κοπέλα αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε μετά την τραγωδία, και είπε πως έκανε μέρες να κοιμηθεί.

«Κάποιες φορές νιώθω πως ήταν εφιάλτης και δεν είχε συμβεί. Κάποιες άλλες κλείνω τα μάτια και να ξαναβλέπω τις στιγμές μετά το τράνταγμά. Έκανα μέρες να κοιμηθώ. Νομίζω πως ότι και να γίνει, και να φτιάξουν τα συστήματα και όλα δεν νομίζω να δικαιωθούμε ποτέ. Χάθηκε τόσος κόσμος και όλα αυτά δεν γυρνάνε. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν όλα σε αυτή τη χώρα που ζούμε».


Πηγή