Μητσοτάκης για εκλογές: Η παγίδα της απλής αναλογικής να μετατραπεί σε εφαλτήριο νίκης

Το δίλημμα των εκλογών έθεσε εκ νέου ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκδήλωση «European Youth Day» που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ. «Σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον ο τόπος και εσείς πρωτίστως, η νέα γενιά, δεν μπορείτε να ρισκάρετε ούτε ανατροπές των κατακτήσεών σας -δικές σας είναι οι κατακτήσεις και οι επιτυχίες της χώρας, πρώτα και πάνω απ’ όλα- αλλά δεν μπορούμε να ρισκάρουμε ούτε περιπέτειες ακυβερνησίας», είπε αρχικά ο πρωθυπουργός.

Και στη συνέχεια προσέθεσε ότι αυτός είναι ο λόγος που «η παγίδα της απλής αναλογικής πρέπει να μετατραπεί σε εφαλτήριο νίκης, ώστε από «νάρκη, για μία δεύτερη φορά στη συμφορά», να γίνει «ισχυρή εντολή για δεύτερη εντολή στην προκοπή».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από την παρέμβασή του έστειλε εκλογικά μηνύματα, με έμφαση στην πρώτη κάλπη της απλής αναλογικής. Μάλιστα, ήταν ξεκάθαρος, ζητώντας εντολή για νέα τετραετία λέγοντας χαρακτηριστικά «ζητώ εντολή για δεύτερη φορά στην προκοπή» και υπογράμμισε με έμφαση ότι η χώρα έχει ανάγκη τη σταθερότητα, τη συνέχεια και τη συνέπεια».


cnn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ