Μήπως σας προκαλεί άγχος η σχέση σας;

Μήπως εκτός από τα επαγγελματικά σου, σου προκαλεί και η σχέση σου άγχος; Αν δεν μπορείς να καταλάβεις δες τα παρακάτω σημάδια:

Όλη την ημέρα σκέφτεσαι τη σχέση σου

Άλλο το να είσαι ερωτευμένη και να τη σκέφτεσαι με χαρά και άλλο με προβληματισμό και αρνητικά σενάρια. Η πολλή ανάλυση είναι συνήθως σύμπτωμα άγχους. Πρέπει να συγκεντρωθείς στις ανάγκες σου και στην ψυχική σου υγεία, γιατί αλλιώς δε θα την παλέψεις.

Περιμένεις συνέχεια ότι θα γίνει κάτι κακό

Ίσως μια παλιά κακή σχέση στο παρελθόν σε έχει φοβίσει τόσο, που σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά σενάρια. Μπορεί ακόμα και ο σύντροφος σου να σου δίνει τα ίδια vibes. Για αυτό και πρέπει να του μιλήσεις, ώστε όλες οι ανασφάλειες να σου λυθούν.

Κριτικάρεις στα πάντα τον εαυτό σου

Όταν κάνεις συνεχώς κριτική στον εαυτό σου, τότε σου δημιουργείς άγχος, άβολα και άσχημα συναισθήματα. Δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία και θα πρέπει να βάλεις τα όρια σου στο μυαλό σου.

Φοβάσαι να εκφράσεις όσα σε ανησυχούν

Αν ανησυχείς για διάφορα και νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα μοιραστείς με το ταίρι σου, αυτό μπορεί να σε αγχώσει ακόμα πιο πολύ. Η έλλειψη επικοινωνίας σε ένα ζευγάρι είναι γενικά κακή και μπορεί να το απομακρύνει. Μην διστάζεις να μιλήσεις στον καλό σου.

Είσαι υπερβολικά ευαίσθητη

Αν είσαι πολύ ευάλωτη συναισθηματικά και κλαις ή νευριάζεις με το παραμικρό στη σχέση, τότε μάλλον σου τα προκαλεί αυτή. Δες τι συμβαίνει μεταξύ εσένα και του καλού σου και λύσε το πρόβλημα.


Πηγή