Μενίδι: Ξυλοκοπήσαν ανελέητα 16χρονο για να του πάρουν 5 ευρώ

Κυριακή 14 Μαΐου, γιορτή της μητέρας. Ο 16χρονος είχε ραντεβού στην περιοχή με έναν φίλο του. Ο φίλος του όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Στο σημείο έφτασαν άλλοι επτά ανήλικοι. Τον κυνήγησαν, και τον ξυλοκοπήσαν για να λύσουν με αυτό τον τρόπο τις διάφορες τους, που είχαν ξεκινήσει από τα social media και για να του κλέψουν 5 ευρώ.

«Μου είπαν στην αρχή πέσε στα γόνατα, πες συγγνώμη, δεν έκανα τίποτα. Μετά έφεραν τον έναν μπροστά και φώναξαν και άλλους. Λέει ο ένας ‘βγάλε το μπουφάν, αλλιώς θα αμολήσω τον άλλον’. Του λέει έχεις 10 δευτερόλεπτα και άρχισε να μετράει μέχρι το 10 και μετά ξεκίνησε τις μπουνιές».

Τον περικυκλώνουν, τον βρίζουν, του ζητούν να γονατίσει και στη συνέχεια ο ένας από αυτούς τον δέρνει αλύπητα. Την ίδια στιγμή, βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού.

«Δεν είναι μαγκιά να σκάτε 7 με 10 άτομα σε άλλα άτομα. Η βία δεν είναι για να λύνεις τα προβλήματά σου, έχουμε και τον λόγο. Δεν παίρνουν από λόγια, μετά ξεκίνησαν και βαράνε».

«Είμαι πολύ ταραγμένη έλεγα να μην συμβεί σε κανέναν και συνέβη στο δικό μου το παιδί», δήλωσε η μητέρα του 16χρονου, Χριστίνα Χατζόγλου.

Ο 16χρονος κατάφερε να ξεφύγει και κρύφτηκε σε ανθοπωλείο της περιοχής. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ειδοποίησε την αστυνομία και τους γονείς του μαθητή.

«Με ειδοποίησε η κυρία. Με εξοργίζει το γεγονός. Του πήραν 5 ευρώ», είπε ο πατέρας του.

Σύμφωνα με τον 16χρονο αλλά και τους γονείς του, κανείς από τις οικογένειες των νεαρών νταήδων, δεν έχουν επικοινωνήσει, προς το παρόν, μαζί τους.


Πηγή