Μενίδι: Ανήλικοι στρίμωξαν τον 16χρονο και αρχίσαν να τον δέρνουν – Σώθηκε από περαστικό

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 16χρονος από συνομήλικους του στο Μενίδι.

Όπως καταγγέλλει το θύμα, οι ανήλικοι του ζήτησαν να γονατίσει και να τους δώσει το μπουφάν του και όσα χρήματα είχε πάνω του και στη συνέχεια τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα.

Ο 16χρονος είχε ραντεβού στην περιοχή με έναν φίλο του. Ο φίλος του όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Στο σημείο έφτασαν άλλοι επτά ανήλικοι.

Τον κυνήγησαν, και τον ξυλοκοπήσαν για να λύσουν με αυτό τον τρόπο τις διάφορες τους, που είχαν ξεκινήσει από τα social media και για να του κλέψουν 5 ευρώ.

Τον περικυκλώνουν, τον βρίζουν, του ζητούν να γονατίσει και στη συνέχεια ο ένας από αυτούς τον δέρνει αλύπητα. Την ίδια στιγμή, βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού.

«Μου είπαν στην αρχή κάτσε στα γόνατα και πες συγγνώμη. Δεν έκανα τίποτα. Μέτρησαν μέχρι το 10 και άρχισαν τις μπουνιές», είπε ο 16χρονος.

Ο 16χρονος ισχυρίζεται ότι μετά τον ξυλοδαρμό, οι νεαροί συνεχίζουν να τον ενοχλούν καλώντας τον στο κινητό με απόκρυψη.

«Με ενοχλούν στα τηλεφώνα, με παίρνουν με απόκρυψη. Όπως βρήκαν τον αριθμό μου, μετά μπορούν να βρουν και εμένα και πού μένω, μετά να περάσουν από εκεί, να χτυπούν, να μας ενοχλούν χωρίς λόγο και να γίνουν και χειρότερα».

Σύμφωνα με τον ίδιο αλλά και τους γονείς του, κανείς από τις οικογένειες των νεαρών νταήδων δεν έχουν επικοινωνήσει, προς το παρόν, μαζί τους.


Πηγή