“Μαζί σου όλα τα Μπορώ” ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Σοφίας Παπουλάκου (βίντεο)

“Ελα αγκαλιασέ με στο φως σου φώτισέ με, θέλω ξανά να ζήσω ποτέ να μη λυγίσω… Μαζί σου όλα τα Μπορώ”!!!

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο Video Clip του τραγουδιού “Μαζί σου όλα τα μπορώ” της Σοφίας Παπουλάκου, ένα τραγούδι που σίγουρα θα σας ανεβάσει την διάθεση και θα σας ταξιδέψει. Τη μουσική υπογράφει ο Νίκος Πλιός, ενώ οι στίχοι είναι της Τασίας Δικοπούλου.

Το τραγούδι “Μαζί σου όλα τα μπορώ” είναι το έκτο Single από το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “Ατίθασα Τα Χρόνια Μου”, που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Σοφία Παπουλάκου – Ατίθασα τα χρόνια μου | Νέο Digital Album

Η Σοφία Παπουλάκου πιο ώριμη από ποτέ μουσικά με την θερμή και ενσταντική φωνή της, που μας θυμίζει παλιές μεγάλες φωνές, έρχεται να μας συγκινήσει ξανά και να μας ταξιδέψει ερμηνευτικά, με την κυκλοφορία του πρώτου της ολοκληρωμένου προσωπικού άλμπουμ με τίτλο “Ατίθασα Τα Χρόνια μου”.

Η μουσική των τραγουδιών είναι του Βαγγέλη Μαχαίρα και του Νίκου Πλιού καθώς και οι στίχοι των: Γιώργου Αθανασόπουλου, Γιώργου Γκώνια, Τασίας Δικοπούλου, Ιωάννας Ηλιοπούλου, Αναστασίας Μουτσάτσου, Νίκου Πλιού και Γεωργίας Παπαδοπούλου. Η επιμέλεια της ενορχήστρωσης έχει γίνει από τον Βαγγέλη Καραπέτρο καθώς και σε κάποια τραγούδια από κοινού με τον Βαγγέλη Μαχαίρα. Το κάθε τραγούδι κρύβει τη δική του ιστορία που σίγουρα θα το αγαπήσετε και θα το μοιραστείτε.

Η μουσική διαδρομή της Σοφίας Παπουλακου είναι γνωστή, με αγαπημένες επιτυχίες καθώς έχει συνεργαστεί με σημαντικούς δημιουργούς και ερμηνευτές όπως ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Κώστας Μακεδόνας, οι Άγαμοι Θύται, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Νίκος Ξανθούλης, ο Γιώργος Χατζής, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ο Γιάννης Σαββιδάκης κ.α


Πηγή