Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ ενδιαφέρεται να αγοράσει τους «Μπέμπηδες»

Ο Τζιμ Ράκτλιφ, ένας εκ των πλουσιότερων επιχειρηματιών της Μεγάλης Βρετανίας, φέρεται να δείχνει ενδιαφέρον να αγοράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας ήδη προσλάβει χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς για να τον συμβουλεύσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Ineos, Τζιμ Ράκτλιφ, έχει προσλάβει τις JPMorgnan και Goldman Sachs, δύο εκ των μεγαλύτερων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στον κόσμο, προκείμενου να διευρευνήσει τις πιθανότητες αγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η οικογένεια Γκλέιζερ έχει ήδη θέσει από τον περασμένο Νοέμβριο προς πώληση τους «κόκκινους διαβόλους», αξιώνοντας για την πώληση της ομάδας ένα πόσο λίγο πάνω από τα έξι δισ. ευρώ ενώ έχει θέσει ως καταληκτική ημερομηνία για κατάθεση προσφορών τη 17η Φεβρουαρίου.

Ο δισεκατομμυριούχος και τιμημένος από το 2018 με τον τίτλο του σερ, Τζιμ Ράκτλιφ , αν και οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάινεντ από μικρό παιδί, είχε ενδιαφερθεί να αγοράσει την Τσέλσι, χωρίς επιτυχία

Η σχέση του με το ποδόσφαιρο όμως δεν τελειώνει εκεί, καθώς είναι ιδιοκτήτης όχι ενός αλλά δύο ποδοσφαιρικών συλλόγων, της ελβετικής Λωζάνης και της γαλλικής Νις. Η περιουσία του εκτιμάται στα 13 δις δολάρια και σίγουρα η θετική έκβαση της υπόθεσης, θα γεμίζει με αισιοδοξία τους οπαδούς των «Μπέμπηδων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Πηγή