Μάνος Δασκαλάκης: Τι δήλωσε για τον θάνατο των παιδιών, την κεταμίνη και τη σπιτονοικοκυρά

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα έδωσε συνέντευξη, απαντώντας για την Ρούλα Πισπιρίγκου, για τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση, για την ύπαρξη της κεταμίνης στο σώμα της Τζωρτζίνας, καθώς και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς τους. Αν και δηλώνει ότι «αρνείται να πιστέψει» την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση εις βάρος της εν διαστάσει συζύγου του, εντούτοις «γκρεμίζει» την υπερασπιστική γραμμή της, καθώς αμφισβητεί επί της ουσίας ότι θα μπορούσε να χορηγήσει άλλος την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι τσεκαρισμένο πως στο νοσοκομείο δεν υπήρχε αυτή η ουσία» και ότι δεν θεωρεί πως θα μπορούσε κάποιος γιατρός ή νοσηλεύτρια να τη βάλει, ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι «και κανένας δεν μπήκε σε αυτό το δωμάτιο… Ήταν μόνη της!».

Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στην εφημερίδα «Μπαμ» είπε ότι ρώτησε την Ρούλα για την κεταμίνη και εκείνη του απάντησε ότι δεν ξέρει κάτι: «Και όντως όταν ακούστηκε, γιατί μιλάγαμε εκείνη την ώρα, ότι βγήκε κεταμίνη ως ουσία, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει, “βγάλανε αυτό τώρα, άλλο αυτό”. Δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου. Ποτέ!».

Όταν ρωτήθηκε τι της απάντησε όταν αρνήθηκε να πάει να την δει στα κρατητήρια εξήγησε πως της είπε: «Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα. Ήταν μια λογική απάντηση που μπορούσα να της δώσω γιατί μέσα μου δεν αισθάνομαι καλά, όχι να τη δω. Δεν γίνεται, απλά δεν γίνεται. Τους είπα από την αρχή ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Είμαι πολύ ξεκάθαρος. Πάντα έχω μπροστά μου την αλήθεια. Ποτέ δεν έχω πει το παραμικρό ψέμα. Τους είπα ότι αδυνατώ να πιστέψω πως έχει κάνει η Ρούλα αυτό ακόμα και τώρα. Θα προσπαθήσω να βρω την αλήθεια. Πάντα ήθελα την αλήθεια για τα παιδιά μου».


cnn.gr