Λουτσέσκου: «Aυτές τις στιγμές μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντική είναι η ζωή»

 

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη, έδειξε συγκλονισμένος και τόνισε πως σε κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς πόσο σημαντική είναι η ζωή και πόσο ασήμαντα είναι κάποια μικροπράγματα όπως οι καυγάδες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ιωνικό την Κυριακή (5/3, 20:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) και αναφέρθηκε όπως είναι λογικό στην τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε συγκλονισμένος και τόνισε πως σε κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς πόσο σημαντική είναι η ζωή και πόσο ασήμαντα είναι κάποια μικροπράγματα όπως οι καυγάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Το μόνο που μπορούμε δυστυχώς να κάνουμε μπροστά σε αυτή την τραγωδία στην πραγματικότητα είναι τίποτα απολύτως. Απλώς να είμαστε με όλη μας την ψυχή δίπλα στους συγγενείς των θυμάτων και σε όσους εμπλέκονται σε αυτή την τραγωδία.

Aυτές τις στιγμές μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντική είναι η ζωή και πόσο ασήμαντα είναι όλα τα άλλα τα μικροπράγματα όπως οι καβγάδες. Οι ψυχές μας είναι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους».//


Πηγή