Λαχανάκια Βρυξελλών μόνο σε 20 λεπτά στο Air Fryer

Τραγανά και εξαιρετικά νόστιμα!

Υλικά:

450 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών ξεπλυμένα και στεγνωμένα
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Καρυκεύματα (πάπρικα, τσίλι σε σκόνη, κόκκινο πιπέρι κ.λπ.)

Εκτέλεση:

Κόψτε τα άκρα στα λαχανάκια Βρυξελλών, περίπου 1 εκατοστό.
Κόψτε οποιαδήποτε τα μεγάλα στη μέση ή ακόμα και στα τέσσερα.
Τοποθετήστε τα λαχανάκια Βρυξελλών σε ένα μεσαίο μπολ ή σακούλα και στη συνέχεια περιχύστε με το λάδι και πασπαλίστε με όλα τα μπαχαρικά.
Βάλτε το καπάκι ή κλείστε τη σακούλα και ανακινήστε να επικαλυφθούν ομοιόμορφα.
Προσθέστε τα καρυκευμένα λαχανάκια Βρυξελλών στο καλάθι του Air Fryer. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 175 C και μαγειρέψτε για 6 λεπτά. Τραβήξτε έξω το καλάθι, ανακινήστε και μαγειρέψτε άλλα 6 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσουν λίγα λεπτά και μετά σερβίρετε.


Πηγή