Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας – Αύριο θα ξημερώσει άλλη μια καλύτερη μέρα για την πατρίδα μας»

Ο πρωθυπουργός μπήκε στο προαύλιο του σχολείου και κατευθύνθηκε προς την αίθουσα για να ψηφίσει. Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευσαν η κόρη του και ο γιος του. Στο παρόν σχολείο παρευρισκόταν η Νίκη Κεραμέως αλλά και ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε δηλώσεις μετά την ψήφο.

«Καταρχάς χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες. Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας, ψηφίζουμε για υψηλοτέρους μισθούς, για περισσότερες και καλύτερες δουλειές, ψηφίζουμε για ένα πιο αποτελεσματικό εθνικό σύστημα υγείας, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, για μία πατρίδα πιο ισχυρή με σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη, με προστατευμένα σύνορα»,

»Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας, η ευθύνη για την διακυβέρνηση του τόπου περνάει σε εσάς, στους πολίτες, αλλά είμαι απολύτως σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει άλλη μια καλύτερη μέρα για την πατρίδα μας. χρόνια πολλά και καλή ψήφο», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Πηγή