Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η ΝΔ έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή»

«Ευχαριστώ από καρδιάς τα εκατομμύρια Ελληνίδων και Ελλήνων που ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία μεγάλο νικητή», δήλωσε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Με τη ψήφο τους έδειξαν πως αναγνωρίζουν τα σημαντικά βήματα προόδου που έκανε η χώρα αυτά τα 4 χρόνια. Τα δεδομένα της κάλπης είναι καταλυτικά, αποδεικνύουν πως η ΝΔ έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή.Το ζήτησαν οι ψηφοφόροι με τρόπο εμφατικό. Μας ζήτησαν να τρέξουμε τις μεταρρυθμίσεις για καλύτερους μισθούς, καλύτερη υγεία και μία Ελλάδα ασφαλή».

«Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και το διχασμό. Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ ακόμα πιο σκληρά. Η δυναμική του αποτελέσματος είναι παραπάνω από σαφής για κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας. Πρώτος εγώ ξέρουμε πόση δουλειά έχουμε μπροστά μας».

«Αύριο θα ακολουθήσω ό,τι προβλέπει το Σύνταγμα. Τα μαθηματικά της απλής αναλογικής παραπέμπουν σε κομματικά παζάρια. Ολοι καλούμαστε να επιταχύνουμε τη διαδικασία για να έχει η πατρίδα έμπειρο χέρι στο τιμόνι της. Οι πολίτες επέλεξαν αυτοδύναμη ΝΔ. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να κάνουν πράξη το πρόγραμμά μας. Θα διανύσουμε μαζί το δρόμο, χωρίς αλαζονεία και χωρίς έπαρση που προσωπικά δεν θα ανοιχτό. Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας. Τις μεγάλες αλλαγές τις φέρνουν οι σταθερές κυβερνήσεις».


Πηγή