Κυψέλη: Με «τα φρένα σπασμένα» οδηγός τζιπ πήρε σβάρνα δεκάδες οχήματα

Σπασμένα φανάρια, προφυλακτήρες πεταμένοι, καθρέφτες στο οδόστρωμα. Δεκάδες αυτοκίνητα διαλυμένα.

Οι κάτοικοι της περιοχής πετάγονται στον δρόμο από τον θόρυβο. Ένα μαύρο όχημα τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, και παίρνει σβάρνα όλα τα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

«Ξαφνικά ακούσαμε θόρυβο μόνο από βόμβα νομίζω ότι είναι καλά αυτό το πράγμα και περνάει σφαίρα το αυτοκίνητο ακούμε τα σπασίματα των αυτοκινήτων και κατεβαίνουνε και έχει φτάσει στη γωνία», είπε κάτοικος της περιοχής.

Το μαύρο τζιπ ακολουθεί μία τρελή πορεία για περίπου 800 μέτρα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εξαιτίας της υψηλής ταχύτητας και των συγκρούσεων με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα λάστιχα του μαύρου τζιπ έσκασαν με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί.

Η δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου έχει διαλυθεί. Κόσμος έχει μαζευτεί στο σημείο. Βγάζουν τον οδηγό από το όχημα, τον κρατάνε, καθώς είναι μεθυσμένος.

«Τον έχουνε σταματήσει ήθελε να φύγει παίξανε ξύλο είχε ένα χτύπημα στο κεφάλι στο κεφάλι αυτός και μετά ήρθε η αστυνομία του βάλανε χειροπέδες φύγαμε γιατί φοβηθήκαμε έσκασαν τα μπροστινά το δεξί όπως είδα που πέρασε από δω ήτανε ήδη με σκασμένο και σε σακατεμένο βέβαια μπροστά γιατί είχε χτυπήσει όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που ερχόταν από πάνω», είπε ένας κάτοικος.

Δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός μπήκε στο στενό με μεγάλη ταχύτητα.

«Τουλάχιστον 100 km πήγαινε, τουλάχιστον 100 χιλιόμετρα, δεν πήγαινε λιγότερο. Σφαίρα, σφαίρα δηλαδή μέχρι να πεις ‘’τι έγινε;’’ είχε περάσει το αυτοκίνητο», είπε ένας κάτοικος.

Οι ιδιοκτήτες των σταθμευμένων αυτοκινήτων δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Η ζημιά είναι μεγάλη.

Σε βάρος του μεθυσμένου οδηγού σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα. Του επιβλήθηκαν όλα τα διοικητικά πρόστιμα και τον λόγο πλέον έχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες και η Δικαιοσύνη.


Πηγή