Κρήτη: Σήμερα απολογούνται στον εισαγγελέα ο τράπερ και οι δύο συνεργάτες του

Το κατώφλι του ανακριτή Ρεθύμνου αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί ο γνωστός τράπερ και οι δύο συνεργάτες του, που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας.

Ο τράπερ μαζί με τον 23χρονο συνεργάτη του, παραδόθηκαν προχθές στις αρχές μετά το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος τους, ενώ η αστυνομία είχε προχωρήσει, τις προηγούμενες ημέρες, στην σύλληψη του 30χρονου.

Η καταγγελία της 19χρονης για ομαδικό βιασμό

Και οι τρεις αναμένεται να απολογηθούν για τα όσα καταγγέλλει η 19χρονη. Η κοπέλα, το βράδυ της Κυριακής είχε πάει σε γνωστό μαγαζί του Ρεθύμνου όπου τραγουδούσε ο 24χρονος τράπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες  η 19χρονη ανέφερε πως μετά τη συναυλία η ίδια,  μαζί τον 23χρονο, συνεργάτη του τράπερ, πήγαν σε ξενοδοχείο της πόλης.

Όταν λίγη ώρα αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, η νεαρή ενημέρωσε φίλους της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Δικηγόρος τράπερ: «Δεν υπάρχει κανένα αδίκημα»

Ο Νίκος Αλετράς, δικηγόρος του τράπερ, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Ο εντολέας από την πρώτη στιγμή το έχει αρνηθεί, καθώς δεν έχει συμμετοχή στο συγκεκριμένο αδίκημα. Δεν υπάρχει κανένα αδίκημα, πόσο μάλλον η δική του συμμετοχή κι αυτό δεν είναι δική μου άποψη υπερασπιστική, αυτό προκύπτει εξ εγγράφων», σχολίασε ο δικηγόρος.

Στην συνέχεια ο δικηγόρος επιβεβαίωσε ότι η κοπέλα ήταν την παρέα του τράπερ, αλλά δεν υπάρχει χρονικά προγενέστερη γνωριμία μεταξύ τους.


Πηγή