Κούγιας: Με αυτούς τους παίκτες «τρελάθηκε»

Ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Η ΑΕΛ χάνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την άνοδο στη Super League 1 και ο Αλέξης Κούγιας εξαπολύει διάφορες επιθέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μετά τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου (2-3/4) στο στόχαστρο μπήκε η Αναγέννηση Καρδίτσας και συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές της. Την Κυριακή (3/4) σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναρωτιόταν εάν «εκεί στην Καρδίτσα δεν υπάρχει εισαγγελέας; Δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος άνθρωπος να διαμαρτυρηθεί;».

Τη Δευτέρα (4/4) οι βολές ήταν κατά ποδοσφαιριστών. Πρώτος τα «άκουσε» ο Λαρισαίος Νίκος Καρανίκας. Πρόκειται για έναν παίκτη που ο Αλέξης Κούγιας πήρε δις στην ΑΕΛ. «Ρε τον Καρανίκα τον αυτοφωράκια. Τι άτυχο παιδί είναι αυτός ο Αελάρας που τον διώξαμε άδικα; Μόλις μπήκε στο 90′ να κάνει πέναλτι; Μόλις μπήκε στον αγώνα τέτοια ατυχία;».

Στη συνέχεια προσέθεσε πως «φαίνεται ότι μετά την άγρια γυμναστική που του έκανε ο Μαυριάς και τα προβλήματα στην μέση που του προκάλεσε, το παιδί δεν μπορεί να στρίψει εύκολα και για αυτό ατύχησε και έκανε το πέναλτι». Κάπου εκεί αναφέρθηκε και σε άλλους δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ λέγοντας πως «Δυστυχώς το μασάζ του Κουτσιανικούλη και του Λαγού δεν έκανε τίποτα».

Η δήλωσή του ολοκληρώθηκε με την μπάλα να παίρνει και άλλους. Παύλος Μυροφορίδης (ο τεχνικός διευθυντής της ΑΣΑ) και Περικλής Αμανατίδης (προπονητής της ομάδας) δεν ήταν σε αυτούς που γλίτωσαν.


Πηγή