Κώστας Γεννηδούνιας: «Το σωματείο των μηχανοδηγών έχει απειληθεί από τη διοίκηση του ΟΣΕ» – Τι είπε ο πρόεδρος μηχανοδηγών ΟΣΕ

Ο Κώστας Γεννηδούνιας, πρόεδρος μηχανοδηγών ΟΣΕ, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για την τραγωδία στα Τέμπη και για τις κινήσεις που είχαν κάνει για να αποτρέψουν το δυστύχημα.

«Μέχρι σήμερα, δεν έχει βγει ένας υπεύθυνος να ενημερώσει και βγαίνουμε οι συνδικαλιστές να ενημερώνουμε. Ο υφυπουργός Μεταφορών και ο Γενικός Γραμματέας που παραλάμβανε τα εξώδικά μας, δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα. Πήρανε 4 εξώδικα και μας απάντησαν γραπτώς πως είμαστε ψεύτες, συκοφάντες και πως εξυπηρετούσαμε σκοπιμότητες», είπε αρχικά.

«Με τις νέες αλλαγές στη διοίκηση του ΟΣΕ, είναι προφανές πως αυτός που είναι σύμβουλος της διοίκησης αναλαμβάνει τη διοίκηση, άρα ελέγχει τον εαυτό του. Συγχαρητήρια. Και δεν θα μας εξηγήσει ποτέ κανείς τι έγινε. Γιατί και ο κ. Τερεζάκης ήταν στη διοίκηση όταν στέλναμε τα εξώδικα και μας απαντούσαν πως είμαστε ψεύτες. Αυτοί σήμερα θα μας ελέγξουμε; Αυτό που εμείς λέμε είναι πως προσπαθούν να χρεωθούν άνθρωποι με επιλεκτικές διαρροές. Είναι δυνατόν να κάνουμε πίσω αφού χάσαμε 11 ανθρώπους; Το σωματείο των μηχανοδηγών έχει απειληθεί από τη διοίκηση του ΟΣΕ από το 2022. Χθες στείλαμε επιστολή στην Ευρωπαϊκή Επίτροπο ώστε το θέμα να μην μείνει στην Ελλάδα», συμπλήρωσε.


Πηγή