«Κοροϊδεύουν τους πολίτες μέσα στα μούτρα τους»: «Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Οικονόμου –Καραμανλή

«Περισσότεροι από 25.000 μισθωτοί, συνταξιούχοι και νοικοκυριά βρίσκονται ήδη αντιμέτωποι με διακοπή ρεύματος, αδυνατώντας να πληρώσουν τη ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής Μητσοτάκη που πολλές φορές ξεπερνά ακόμα και τον μισθό ή την σύνταξή τους», τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή τα όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου το πρωί της Πέμπτης στην ΕΡΤ.

«Η απάντηση της ΝΔ στην απελπισία τους είναι χυδαίες προσβολές όπως ότι “μπορούν να πληρώσουν” και πως “το τζάμπα πέθανε”, όπως είπε με απύθμενο θράσος ο βουλευτής της Β. Οικονόμου στην ΕΡΤ. Ενώ μόλις χθες η κυρία Καραμανλή ενημέρωσε τον κόσμο πως “χαλάλι” του κ. Στάσση η έπαυλη 759 τ.μ. με πισίνες ολυμπιακών εγκαταστάσεων στη Τζια», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη της ΝΔ όχι απλώς στηρίζουν την αισχροκέρδεια, αλλά κοροϊδεύουν τους πολίτες μέσα στα μούτρα τους. Απαιτούμε να μην προχωρήσει ο σχεδιασμός για χιλιάδες διακοπές παροχής ρεύματος. Η κοινωνία απαιτεί μέτρα προστασίας, μέτρα που μια προοδευτική κυβέρνηση μπορεί να υλοποιήσει», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.


cnn.gr