Κέρκυρα: «Μαχαιρώματα σε αγώνα Γ’ Εθνικής, δύο παράγοντες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο»

Η ΕΠΣ Κέρκυρας κατήγγειλε μαχαιρώματα κι επεισόδια στον αγώνα μεταξύ Μ. Αλεξανδρου Τρικάλων Ημαθίας και ΑΕ Λευκίμμης.

Απίστευτες καταστάσεις εξακολουθούν να συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς αυτή τη φορά η ΕΠΣ Κέρκυρας κατήγγειλε μαχαιρώματα κι επεισόδια στον αγώνα μεταξύ Μ. Αλεξανδρου Τρικάλων Ημαθίας και ΑΕ Λευκίμμης.

Η εν λόγω αναμέτρηση, σημαδεύτηκε από μία αρκετά αμφιλεγόμενη διαιτησία, καθώς οι γηπεδούχοι κέρδισαν με ανατροπή, με τον ρέφερι Κώστα Σιδηρόπουλο από την Πέλλα να τους δίνει τρία πέναλτι (το ένα χαμένο), εκ των οποίων το τρίτο στις καθυστερήσεις, με το οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό 2-1!

Ο Σιδηρόπουλος δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς έδωσε και πέντε αποβολές στην ομάδα της ΑΕ Λευκίμμη, η οποία μετά το τέλος του αγώνα έστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων και υβριστική συμπεριφορά του διαιτητή προς τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Προς: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
1.Υπουργό κ. Θεοδωρικάκο Παναγιώτη
2.Αρχηγό ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
3.Γραφείο Προέδρου ΕΠΟ
4.Αγωνιστικό Τμήμα Γ Εθνικής ΕΠΟ
Θέμα: Γεγονότα ποδοσφαιρικού αγώνα Γ εθνικής , Μ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ -ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

Αξιότιμε, Κύριε Υπουργέ

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας, για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες Κυριακή 3.04.2022 στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων Μ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ -ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα του ΑΤ Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Νομού, δυο διοικητικοί παράγοντες του σωματείου ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και παρακαλούμε να διερευνήσετε για τυχόν ευθύνες των σοβαρών τραυματισμών των συγκεκριμένων κυρίων.
Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το τέλος περίπου του αγώνα, ομάδα ροπαλοφόρων της γηπεδούχου ομάδας ( Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ) εισήλθε στο τμήμα της κερκίδας όπου καθόταν οι οπαδοί της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, και υπήρξαν συμπλοκές σώμα με σώμα καθώς και μαχαιρώματα από αυτούς τους ροπαλοφόρους με την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούσαν τον χώρο.
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ γνωρίζουμε την ευαισθησία σας για τέτοιου είδους γεγονότα και επειδή το Ελληνικό Ποδόσφαιρο δεν αντέχει άλλους νεκρούς, σας παρακαλούμε θερμά να διερευνήσετε για την βασιμότητα των θλιβερών αυτών γεγονότων και να μας ενημερώσετε.
Ευχαριστούμε θερμά.

gazzetta.gr


Πηγή