Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Δεν είναι στις ανάγκες μας να παντρευτούμε»

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 5/4 στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» με αφορμή το νέο της τηλεοπτικό ρόλο στη σειρά του Open «Σαν ψέμα» και μίλησε για όλα.

Η γωνστή ηθοποιός εκτός από τη σειρά μυθοπλασίας, αναφέρθηκε επίσης και στην προσωπική της ζωή με το Γιάννη Τσιμιτσέλη, στο αν είναι στα σχέδιά τους ένας γάμος ή το να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί.

Αρχικά, η Κατερίνα Γερονικολού είπε: «Μετά από κάποια χρόνια νομίζω ότι είσαι πολλά για τον άλλον. Είσαι οικογένεια. Όταν μένεις στο ίδιο σπίτι και μοιράζεσαι τα πάντα είσαι οικογένεια. Είμαστε οικογένεια. Θα έλεγα ότι το τελευταίο πράγμα που είμαστε είναι φίλοι, αλλά ναι, όταν έχεις λίγο χρόνο την ημέρα να διαθέσεις, τον Γιάννη θα πάρω, νομίζω αυτό λέει πολλά».

Στην συνέχεια, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Είμαστε σχεδόν 7 χρόνια μαζί. Αυτό που πραγματικά νιώθω ότι μου αρέσει σε αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι νιώθω ότι δεν προσποιείται ποτέ. Πάντα αυθεντικός. Ξέρεις ποιος είναι. Δεν κοροϊδεύει. Θα χαμογελάσει όταν θέλει να χαμογελάσει. Δεν κάνω υποθέσεις για το τι σκέφτεται. Γιατί εκφράζει αυτό που του συμβαίνει. Είναι πολύ ξεκούραστο αυτό και πολύ ωραίο».

Όσο για το αν κάνει σχέδια γάμου, η Κατερίνα Γερονικολού δήλωσε: «Δεν είναι στις προτεραιότητές μας και στις ανάγκες μας να παντρευτούμε. Εμένα δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Με απασχολούν άλλα πράγματα. Ο γάμος στην καθημερινότητά μου δεν θα μου προσφέρει κάτι. Είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς με τον τρόπο που ζούμε».

Τέλος, η Κατερίνα Γερονικολού κατέληξε: «Το θέμα της μητρότητας το έχω αφήσει στην τύχη. Έχω πολλά βαφτιστήρια. Έχω την κόρη του Γιάννη. Θα δείξει».

govastileto.gr