Καλαϊτζάκης: «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι»

 

 

Ο 24χρονος περιφερειακός, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε στην ανείπωτη τραγωδία, τονίζοντας πως μετά από κάτι τέτοιο δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Καλαϊτζάκη: «Δεν υπάρχουν λόγια. Είμαστε συντετριμμένοι. Και η εικόνα μέσα στα αποδυτήρια είναι πολύ στενάχωρη. Είμαστε μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων και προσευχόμαστε για τους τραυματίες, για να πάνε όλα καλά. Τι να πω… Πραγματικά, δεν μπορώ να μιλήσω για μπάσκετ. Δεν μπορεί μετά από ένα τέτοιο γεγονός να μιλήσει κάποιος για μπάσκετ και για αθλητισμό. Πρώτα από όλα θέλω να πω πως πρώτα είναι υγεία και για αυτό που έγινε πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια».

Εν συνεχεία συμπλήρωσε: «Όλοι μας είμαστε άνθρωποι, όλοι μας έχουμε συναισθήματα. Αν είσαι αθλητής, δε σημαίνει πως είσαι πάνω από τους υπολοίπους. Όπως έχω ξαναπεί, δεν μπορείς να κοιτάς μακριά, γιατί πράγματα σαν και αυτά γίνονται και σε φέρνουν στην πραγματικότητα. Εύχομαι οι τραυματίες να είναι όλοι καλά και προσεύχομαι για τις οικογένειες των θυμάτων. Πραγματικά, είναι ένα τραγικό γεγονός και ελπίζω να επουλωθούν τα τραύματα γρήγορα για να συνεχίσουμε σαν κοινωνία».//


Πηγή