Καίτη Γαρμπή και Κωστής Μαραβέγιας είναι «MAD for a Cause»

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Καίτη Γαρμπή και τον Κωστή Μαραβέγια για καλό σκοπό. Μας χαρίζουν δύο δώρα εμπειρίας μέσω της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» για να γίνουν πραγματικότητα οι ευχές τεσσάρων παιδιών του Make-A-Wish.

Με ένα δωρεάν download της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» ενισχύουμε την πρωτοβουλία «MAD for a Cause» και κάνουμε πραγματικότητα τις ευχές τεσσάρων παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα. Παράλληλα, διεκδικούμε δύο δώρα εμπειρίας από την Καίτη Γαρμπή και τον Κωστή Μαραβέγια, οι οποίοι υποστηρίζουν αυτή την σημαντική πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ για τα παιδιά.

Με την είσοδό μας στην εφαρμογή επιλέγουμε εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε τη δημιουργία ενός συλλεκτικού kaitoji μαζί με την Καίτη Γαρμπή ή να περάσουμε μια μέρα στο στούντιο με τον Κωστή Μαραβέγια. Για να κερδίσουμε ένα από τα δύο δώρα, πρέπει να κάνουμε high score στις δοκιμασίες της εφαρμογής. Όσο εμείς μαζεύουμε πόντους στις δοκιμασίες, ο ΟΠΑΠ θα φροντίσει να εκπληρωθούν οι ευχές της 6χρονης Τζάνε, του 3χρονου Θάνου, της 11χρονης Μαρίας και του 7χρονου Μιχάλη.


cnn.gr