Ιωάννινα: Σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού μετά από περιπετειώδη καταδίωξη

Στη σύλληψη ενός επικίνδυνου κακοποιού από την Αλβανία για τον οποίο εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία αναζητήσεων στην Ιντερπόλ και οποίος θεωρείται από τους πλέον καταζητούμενους στη χώρα του προέβη η ελληνική αστυνομία στα Ιωάννινα μετά από περιπετειώδη καταδίωξη.

Το βράδυ της Δευτέρας, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων έκαναν σήμα σε όχημα στην περιοχή Ελεούσα Ιωαννίνων για να σταματήσει, ο οδηγός δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη.

Το όχημα, στην προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει τι σύλληψη, χτύπησε τρία οχήματα στην οδό Βορείου Ηπείρου και εγκλωβίστηκε σε φανάρι. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του οδηγού και άλλων δύο ατόμων, όταν το BMW X5 χτύπησε σε κράσπεδο και έσκασε το ελαστικό με αποτέλεσμα να ανοίξουν οι αερόσακοι του οχήματος.

Ποιος είναι ο κακοποιός που συνελήφθη

Από την έρευνα των αστυνομικών ΑΔ Ιωαννίνων προέκυψε ότι πρόκειται για τον 31χρονο αλβανικής υπηκοότητας, κακοποιό που καταζητείται η αλβανική αστυνομία ως μέλος εγκληματικής ομάδας και κατηγορήθηκε για δολοφονίες και απόπειρες δολοφονιών στην Αλβανία.

Συγκεκριμένα, ήταν καταζητούμενος τη σφαγή στην πόλη Λούσνια το 2017.


Πηγή