Ηλίας Κασιδιάρης: Ανακοίνωσε ότι θα κατέβει στις εκλογές ως ανεξάρτητος βουλευτής

Επανεμφάνιση του καταδικασμένου για εγκληματική οργάνωση, Ηλία Κασσιδιάρη ο οποίος ανακοίνωσε πριν λίγο ότι θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με τον συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων υπό την επωνυμία ΕΛΛΗΝΕΣ.

Την πρόθεση του να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με συνασπισμό Ανεξάρτητων Υποψηφίων ανακοίνωσε ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης, το κόμμα του οποίου είχε κοπεί στις προηγούμενες εκλογές με σχεδόν ομόφωνη απόφαση του Αρείου Πάγου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης φαίνεται να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ένα κενό στη γραμματική διατύπωση του νόμου για να ξεπεράσει το σκόπελο και να είναι υποψήφιος ακόμα και μέσα από τη φυλακή.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Κασιδιάρης με δήλωση του αναφέρει: «Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με τον συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων υπό την επωνυμία ΕΛΛΗΝΕΣ. Η δήλωση της υποψηφιότητας μου θα βασιστεί στις προβλέψεις του εκλογικού νόμου και στην γνωμοδότηση Αλιβιζάτου: ”Αν ο Κασιδιάρης και οι φίλοι του εμφανισθούν ως «συνασπισμός ανεξαρτήτων» και όχι ως κόμμα και συγκεντρώσουν πάνω από το 3% των ψήφων (κάτι πολύ πιθανόν πλέον), θα μπορούν να μπουν στη Βουλή όλοι».

Έρχεται όμως ο κ. Αλιβιζάτος σήμερα με δήλωση του και επί της ουσίας ακυρώνει τα λεγόμενα του Ηλία Κασιδιάρη, καθώς όπως σημειώνει ο κ. Αλιβιζάτος δεν νοείται συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων σε όλη την χώρα.


Πηγή