Η Βέφα Αλεξιάδου για το δυστύχημα στα Τέμπη: «Μανούλες κουράγιο, σας νιώθω»

Τα social media έχουν γεμίσει με αναρτήσεις για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη και ανάμεσα σε αυτούς που συγκίνησαν με αυτά που έγραψαν ήταν η Βέφα Αλεξιάδου.

Η τηλεοπτική μαγείρισσα, η οποία έχει χάσει τις κόρες της, μεταξύ άλλων ευχήθηκε κουράγιο στις μητέρες που θρηνούν για τα παιδιά τους.

«Ζεσταίνει κι απαλύνει τον πόνο της ψυχής μου ο ήλιος μπαίνοντας από το παραθυράκι της εκκλησούλας μου, το δειλινό! Μανούλες ΚΟΥΡΑΓΙΟ! όπως η Παναγιά! Θερμή προσευχή και παράκληση και θα νιώσετε το χέρι του Θεού να κρατάει σφιχτά το δικό σας χεράκι και να σας στηρίζει όπως εμένα! Δεν είναι τόσο απλό χρειάζεται πίστη δυνατή σε όσα μας δίδαξε ο Κύριος με τη ζωή του και όχι με λόγια! Πρέπει αν θέλουμε να τον ακολουθήσουμε να πάρουμε τον δικό μας σταυρό στην πλάτη και με κουράγιο και δύναμη να διαβούμε το δρόμο που είναι χαραγμένος για τον καθένα μας. Σας νιώθω! συμμερίζομαι τον πόνο σας ! Σας Αγαπώ! κι εύχομαι από ψυχής τα λόγια μου να είναι μια στάλα παρηγοριάς στον βαθύ πόνο σας..», έγραψε η Βέφα Αλεξιάδου.

govastileto.gr