Η Ιουλία Καλλιμάνη επιστρέφει με το hit single «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)»

Η Ιουλία Καλλιμάνη, η καλλιτέχνιδα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον συγκεντρώνοντας εκατομμύρια YouTube views και digital streams,  επιστρέφει λίγους μήνες μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το πλατινένιο «Εφτά στα εφτά – 7/7»,  με νέο hit single, το «Από μένα είναι όχι  (Αλκυονίδες μέρες)».

Πρόκειται για μία δυναμική μπαλάντα που απογειώνει με τη μοναδική της ερμηνεία η Ιουλία Καλλιμάνη  και υπογράφουν στη μουσική ο καταξιωμένος Μιχάλης Τουρατζίδης, ο δημιουργός πολλών μεγάλων hits των τελευταίων ετών και «οδηγός» της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους η Jenny Tsiko με τη «μαγική» της πέννα.

Το «Από μένα είναι όχι  (Αλκυονίδες μέρες)» θα κυκλοφορήσει  στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, από την Panik Platinum, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, ενώ θα συνοδεύεται και από music video που θα «ανέβει» στο YouTube.

Αυτή την περίοδο, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, μετά την sold out περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα,  ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της, στις 22 Σεπτεμβρίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο «Tokyo Theater Athens».

Το νέο τραγούδι της Ιουλίας Καλλιμάνη – Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες Μέρες)❞ κυκλοφορεί από την Panik Platinum.


Πηγή