Γουιάνα: Μαθήτρια έκαψε τον κοιτώνα γιατί της πήραν το κινητό

Πριν προλάβουν να κλείσουν 24 ώρες από την φονική φωτιά που κόστισε την ζωή σε 18 νεαρά κορίτσια κι ένα αγόρι σε κοιτώνα σχολείου στην Γουιάνα, οι απαντήσεις σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς προκαλούν ανατριχίλα.

Κυβερνητική πηγή ανέφερε πως την πυρκαγιά έβαλε μαθήτρια που εξοργίστηκε, επειδή οι υπεύθυνοι του κοιτώνα της είχαν πάρει το κινητό τηλέφωνο.

Όπως κατέθεσαν στην αστυνομία συμμαθήτριες της, το κορίτσι πήγε στις τουαλέτες, ψέκασε με εντομοκτόνο την κουρτίνα του μπάνιου κι έβαλε φωτιά με σπίρτο. Η ανήλικη τραυματίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Έχασε τη ζωή του από στέγη που έπεσε πάνω του λόγω θυελλωδών ανέμων

Ο Μουσταφά περπατάει σε δρόμο της Άγκυρας στην Τουρκία. Έχει φύγει από την δουλειά και πηγαίνει προς στο σπίτι του όταν οι θυελλώδεις άνεμοι ξεριζώνουν την στέγη από το κατάστημα που πέφτει επάνω του.

Άλλοι τρεις άνδρες που περπατούν ακριβώς από πίσω του γλιτώνουν την τελευταία στιγμή.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός μωρού έξι μηνών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος. Υπέκυψε όμως δυο ημέρες αργότερα.

Ληστές έκλεψαν κοσμηματοπωλείο φορώντας μπούρκες

-Άρχισε να γεμίζεις την σακούλα.

Κάμερες ασφαλείας καταγράφουν την στιγμή που δυο ληστές, καλυμμένοι με μπούργκες εισβάλλουν σε κοσμηματοπωλείο στο Queensland της Αυστραλίας. Απειλούν τον ιδιοκτήτη και σπάνε τις βιτρίνες.

-Εντάξει, εντάξει… Το κάνω.

-Εντάξει. Πάρε αυτό και άρχισε να γεμίζεις.

Μια περαστική που είδε τι συνέβαινε άρχισε να ουρλιάζει. Τα ουρλιαχτά της τρόμαξαν τους ληστές οι οποίοι παρόλα αυτά πρόλαβαν να φύγουν από το κατάστημα με κοσμήματα αξίας 122 χιλιάδων ευρώ.


Πηγή