“Γίνεσαι Ζωή” ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Μικαέλλας Παπαχρυσάνθου (βίντεο)

“ΓΙΝΕΣΑΙ ΖΩΗ” Νέο Digital Ep 2024

Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου

Μουσική / ερμηνεία :
Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου

Με το τραγούδι «Παράθυρο στη νύχτα» σε στίχους Ειρήνης Παγκάλου,ολοκληρώθηκε η ενότητα των 4 τραγουδιών του νέου digital ep της Μικαέλλας Παπαχρυσάνθου. Η ενότητα φέρει τον τίτλο “Γίνεσαι Ζωή” , κυκλοφόρησε ως ενιαία στο Spotify και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Ο τίτλος της ενότητας αντλήθηκε από το ομότιτλο και πρώτο τραγούδι του Digital Ep του οποίου οι στίχοι ανήκουν στη Μαρία Τσιβίκα.

Τέσσερα διαφορετικά τραγούδια μεταξύ τους, ξεδιπλώνουν τη συνθετική ματιά της ερμηνεύτριας και στόχο έχουν να “περάσουν” τα δικά τους μηνύματα τόσο μέσα από τις μελωδίες όσο και μέσα από τους στίχους. Τους στίχους της Ειρήνης Παγκάλου συναντάμε επίσης στο χασάπικο “Της αγάπης το φιλί” ενώ στο “Ανάσα μου” στιχουργεί η ερμηνεύτρια.

Η Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου αναφέρει χαρακτηριστικά:
Τον Ιούνιο του 2023 επέλεξα να αρχίσω τη σταδιακή παρουσίαση του δεύτερου μου digital ep η οποία αρχίνησε με το “Γίνεσαι Ζωή” . Η ενότητα αισίως έκλεισε με το τέταρτο τραγούδι «Παράθυρο στη νύχτα» (8 Ιανουαρίου 2024).

Το 2017 συναντήσαμε το πρώτο μου digital ep «Ανατολές» σε στίχους / μουσική της Ανδριανής Ζαγγανά και το 2018 το digital single «Πεταλούδα» σε στίχους Ειρήνης Παγκάλου. Το 2018 καταπιάστηκα και με το «Παράθυρο στη νύχτα» το οποίο σας παραδίδω το 2024.

Τα τραγούδια βρίσκονται και στο προσωπικό μου κανάλι στο Youtube.

Καλή σας ακρόαση !

Το νέο digital Ep “Γίνεσαι Ζωή” το ακούμε εδώ:

https://open.spotify.com/album/4imdA3NfhAONGZJTSKtK0S?si=32rZZiSURIqt2G1KSc-g3A

Aκολουθήστε τη Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου σε:

Youtube www.youtube.com/user/mpapach

Facebook www.facebook.com/MikaellaPapachrysanthouOfficial

Instagram www.instagram.com/Mikaella_Papachrysanthou

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Πηγή