Γιατί αλλάζει το όνομα στο ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης – Το παρασκήνιο της απόφασης

Στο γήπεδο της Α’ εθνικής κατηγορίας φιλοδοξεί να μπει ο Νίκος Ανδρουλάκης, συνδυάζοντας την παράδοση με το σύγχρονο, το παλιό με το σήμερα και παρά τις επιμέρους αντιδράσεις, ο ίδιος φιλοδοξεί σήμερα, στο δημοψήφισμα για το όνομα της παράταξης, που καλούνται να ψηφίσουν μέλη και φίλοι του κόμματος, να κάνει μια νέα αρχή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Θέλει να βάλει τη δική του σφραγίδα με το όνομα της παράταξης του «ΠΑΣΟΚΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» και να γίνει ο ιδρυτής, παίζοντας ισότιμα, αν τα καταφέρει με τους κυρίους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε, η κυβερνητική παράταξη σήμερα ολοκληρώνει το δικό της συνέδριο, ο Αλέξης Τσίπρας θα ψηφιστεί ξανά την επόμενη Κυριακή 15 Μαΐου αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος θέλει να είναι «νονός» στα βαφτίσια του δικού του παιδιού.

Από το πρωί της Κυριακής, που θα ανοίξουν οι πράσινες κάλπες, αναμένεται να προσέλθουν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις έμπειρων κομματικών στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη περί τις 100 χιλιάδες ψηφοφόροι. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα κομματικά στελέχη, με την επικαιροποιημένη κομματική λίστα να τους τοποθετεί στις 180 χιλιάδες, αλλά και φίλοι της παράταξης, που εάν εγγραφούν, ακόμη και πριν ψηφίσουν, δίνοντας ένα ευρώ, θα γίνουν συν- ιδρυτές του κόμματος, έχοντας δικαίωμα να ψηφίσουν το όνομα της αρεσκείας τους.


cnn.gr