Γιάννης Καλλιάνος: Εισπράττω τεράστια αγάπη από τον κόσμο, είναι συγκινητικό

«Πήγε καλά η προεκλογική περίοδος, εισέπραξα τεράστια αγάπη από τον κόσμο, είναι συγκινητικό», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος, υποψήφιος βουλευτής ΝΔ νότιου τομέα Β’ Αθηνών και μετεωρολόγος, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Τα αποτελέσματα την Κυριακή θα είναι ευχάριστα και για τη ΝΔ & για εμένα».

«Ξεκίνησα από το μηδέν»

Όπως είπε ο ίδιος, ο κόσμος φαίνεται να τον στηρίζει, καθώς εκτιμά το έργο που έχει κάνει αλλά και το γεγονός ότι είναι  αυτοδημιούργητος.

«Στηρίζουν ανθρώπους που προέρχονται, όπως εγώ, από το μηδέν. Αυτοδημιούργητος είμαι, παλεύω μονός μου, έχω δώσει μου όλη μου την ψυχή, έχω κάνει πράγματα που δεν τα έχουν μάθει οι Έλληνες πολίτες. Η κακοποίηση των ζώων που από πλημμέλημα έγινε κακούργημα, ήταν δική μου πρόταση όπως και άλλα πράγματα που έχω φέρει. Είχα το μεγαλύτερο έργο στον νότιο τομέα της Αθήνας».

Ο ίδιος σημειώνει ότι η μάχη του σταυρού είναι δύσκολη, ωστόσο την ερχόμενη Κυριακή είναι αισιόδοξος πως θα εκλεγεί.

«Η μάχη του σταυρού είναι πάρα πολύ δύσκολη, δεν πρέπει ο βουλευτής να τρέχει και τις τελευταίες μέρες και να συναντά τον κόσμο, πρέπει να το κάνει 4 χρόνια αυτό. Αυτή ήταν η δική μου αποστολή, την έκανα με όση δύναμη μπορούσα».

«Φοβάμαι ότι…»

Όσο για το εκλογικό αποτέλεσμα;

«Έχω την αίσθηση ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα. Δεν ξέρω αν θα είναι με 9 μονάδες διαφορά, πιστεύω ότι 5 μονάδες διαφορά θα έχει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Φοβάμαι το ενδεχόμενο να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ 30%, να πάρει ο Ανδρουλάκης 10% και ο Βαρουφάκης 4%. Αυτό βγάζει 46% και αυτομάτως κυβέρνηση των ηττημένων.

»Για να αποκλείσουμε αυτό το σενάριο, θα πρέπει να πειστούν όλοι ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Είμαστε η παράταξη που ενώ κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τεράστιες κρίσεις που δε δημιουργήσαμε οι ίδιοι, τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ασφαλώς κάναμε λάθη, τα πληρώσαμε, το καταλάβαμε, ζητήσαμε συγγνώμη».

Με τι καιρό θα ψηφίσουμε

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον καιρό με τον οποίο θα προσέλθουμε στην κάλπη.

Έτσι, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, η Κυριακή θα είναι μια άστατη μέρα με βροχές σε ολόκληρη τη χώρα, μικρή πτώση της θερμοκρασίας και μεταφορά αφρικανικής σκόνης.


Πηγή