Για το χάλκινο μετάλλιο παλεύει ο Παγκαλίδης

Ο Έλληνας αθλητής θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 82κ. ελληνορωμαϊκής, στο διεθνώς εγνωσμένης αξίας τουρνουά πάλης “Dan Kolov”.

Πολύ καλή εμφάνιση, πραγματοποιεί στην Βουλγαρία ο Ηλίας Παγκαλίδης, ο οποίος θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 82κ. ελληνορωμαϊκής, στο διεθνώς εγνωσμένης αξίας τουρνουά πάλης, “Dan Kolov”. Ο Ελληνας πρωταθλητής, αντιμετώπισε στον προκριματικό γύρο τον Ελβετό Βέμπερ και μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 6-0.

Στην συνέχεια, ο Παγκαλίδης κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή U23, Μουκούμπου. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολος, ο Ελληνας πρωταθλητής πάλεψε… στα ίσα, αλλά τελικά ηττήθηκε με 5-2. Ο Νορβηγός, πήγε με μεγάλη άνεση στον τελικό και έδωσε την ευκαιρία στον Παγκαλίδη να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Ο “γιατρός”, όπως είναι το προσωνύμιο του Ελληνα παλαιστή, θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο, με αντίπαλο, τον Βούλγαρο, Ντερμάνσκι. Στο τουρνουά, έλαβε μέρος και ο Ηλίας Ζαϊράκης, ο οποίος έχασε από τον Ιάπωνα Νουμάτα με τεχνική υπεροχή.//


Πηγή