Φρεαττύδα: Εφιαλτικές στιγμές για 17χρονη – Τέσσερις άνδρες προσπάθησαν να την βιάσουν

Ειδικότερα, τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι διαμένουν σε δομές φιλοξενίας, πλησίασαν τα δύο παιδιά και επιχείρησαν να τους ληστέψουν.

Ο φίλος της κοπέλας μετά την επίθεση που δέχθηκε φαίνεται να έτρεξε προς το μέρος του beach bar που υπάρχει στην παραλία και ζήτησε βοήθεια.

Αψηφώντας κάθε κίνδυνο ένας αθλητής καράτε που εργάζεται στο beach bar, έτρεξε προς τα βράχια για να σώσει την 17χρονη.

Οι δράστες αποπειράθηκαν να τον τραυματίσουν με σπασμένο μπουκάλι μπύρας.

«Βλέπω την κοπελίτσα τρομαγμένη τη ρωτάω τι έγινε, ‘μου λέει το κινητό μου το πέταξαν’, της λέω ‘είσαι καλά’ τρομαγμένη εκείνη. Προσπάθησαν να μου επιτεθούν, ο ένας είχε ετοιμάσει το μπουκάλι, έγινε ένα σκηνικό και με πέτρες, βγάζω το φανελάκι το βάζω στο χέρι, γιατί ο άλλος ήταν έτοιμος να μου επιτεθεί με ένα αλουμίνιο και παίρνω τη μικρή και τη φέρνω προς τη ναυαγωσώστρια», περιέγραψε ο αθλητής καράτε που εργάζεται στο beach bar, .

Οι τρεις από τους δράστες της επίθεσης συνελήφθησαν λίγο αργότερα κοντά στο σημείο της επίθεσης, ενώ ο τέταρτος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην δομή φιλοξενίας στον Πειραιά από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Και οι τέσσερις αναγνωρίστηκαν από τα θύματα και κατηγορούνται μεταξύ άλλων για απόπειρα βιασμού, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απόπειρα κλοπής.


Πηγή