«Φουντώνει» η πολιτική αντιπαράθεση τρεις μέρες πριν τις εκλογές

Νέα Δημοκρατία: Στο Θησείο αύριο η τελευταία προεκλογική ομιλία του Πρωθυπουργού

Ο πρωθυπουργός θα ολοκληρώσει αύριο την πορεία προς τις κάλπες με την τελευταία ομιλία , όπως πάντα, στην Αθήνα.

Θα μιλήσει στο Θησείο, όπως και το 2019, ενώ απόψε θα μιλήσει στο Παλε ντε σπορ στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται και δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παντού τονίζει την ανάγκη την Κυριακή το μήνυμα της κάλπης να είναι σαφές υπέρ της αυτοδυναμίας της ΝΔ.

Άλλωστε ο πρωθυπουργός υπογραμμίζει πως αυτή η κάλπη, της 21ης Μαΐου, θα καθορίσει ποια κυβέρνηση και ποιος πρωθυπουργός θα κυβερνήσει την επόμενη τετραετία και πως το ισχυρό ποσοστό της ΝΔ θα κάψει τα σενάρια περί κυβέρνησης ηττημένων, ανοχής ή ειδικού σκοπού.

ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα το βράδυ η προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα – Στην Πάτρα η κεντρική ομιλία 

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα έχει επιλέξει ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει την κεντρική του ομιλία, καθώς δίνει μεγάλο βάρος στην δυτική Ελλάδα καθώς εκτιμάται ότι από εκεί θα αρχίσει να αλλάζει ο εκλογικός χάρτης.

Υπάρχει μία πανστρατιά των στελεχών, μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι σε όλα τα εκλογικά τμήματα για την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων σε ολόκληρη την χώρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας στοχεύει στους νέους και στους αναποφάσιστους, ζητήματα αιχμής για την Κουμουνδούρου μέχρι και την τελευταία στιγμή θα είναι τα Τέμπη και οι υποκλοπές.


Πηγή