Εύβοια: Στο φως & πάλι του θρίλερ του νεαρού πατέρα Βαγγέλη Σαλή

Ήταν Τρίτη 24 Μαΐου 2016 όταν ο 33χρονος πατέρας από την Εύβοια, βρέθηκε μέσα σε μία αποθήκη στα χωράφια του φαρμακωμένος.

Δίπλα του εντοπίστηκε ένα μπουκάλι με φυτοφάρμακο και αυτός ήταν ο λόγος που η Αστυνομία βιάστηκε να «βαπτίσει» το θάνατό του ως αυτοχειρία. Στην πορεία αποκαλύφθηκε πως δεν ήταν το ίδιο με αυτό που βρέθηκε στον οργανισμό του.

Ο αδελφός και η μητέρα του απευθύνθηκαν στο «Τούνελ» προκειμένου να μάθουν ποιος ή ποιοι του στέρησαν τη ζωή. Έχουν περάσει εφτά ολόκληρα χρόνια και φαίνεται πως ο πολύχρονος αγώνας τους δικαιώνεται.

Η υπόθεση ανασύρεται από το αρχείο χάρη στην τρίτη κατά σειρά Ανακρίτρια που αναλαμβάνει τη διερεύνησή της, μετά τη δίωξη που είχε ασκηθεί για ανθρωποκτονία.

Με τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, ενδεχομένως, να οδηγηθεί σε απόδοση ευθυνών.

«Τον κλείδωσαν & πέταξαν το κλειδί»

«Ήταν μεσημέρι και ήμουν στη λαϊκή μαζί με τη μητέρα μου. Ο αδελφός μου ήταν σε μία καφετέρια για να πάρει καφέ. Ο ιδιοκτήτης τον είδε μια χαρά, συνομίλησαν, και στον δρόμο για τα χωράφια συνάντησε έναν φίλο του, με τον οποίο κανόνισαν να βρεθούνε για να τα πουν. Λίγη ώρα αργότερα τον βρήκε ο εργάτης μέσα στην αποθήκη. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη απ’ έξω και το κλειδί πεταμένο στο ενάμισι μέτρο μακριά», λέει, μεταξύ άλλων, ο αδερφός του.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.


Πηγή